dissabte, 21 de gener del 2012



"Desprès de Nadal, és hora de posar-se en forma"

Durant les festes de Nadal, el consum d’aliments acostuma a ser superior al consum de calories necessàries. Aquesta diferència entre el què s’ingereix i el què es consumeix , afavoreix un clar augment de les reserves calòriques, que s’acaba traduint en un augment de pes. Per aquesta raó, et volem donar a conèixer diferents consells per recuperar la forma, i gaudir així d’una millor salut. 

SABIES QUÈ...

- La ingesta calòrica diària recomanada per a un adult és d’unes 2.300 Kcal al dia?
- El contingut calòric d’un plat de brou de Nadal és de 180 Kcal, i que equival al 10% de les necessitats calòriques diàries?
- El consum calòric en un treball d’entrenament de mitjana intensitat, equival a 300Kcal/hora, i què mentre dorms gastes unes 80kcal/hora?
- Per perdre greixos és aconsellable combinar un treball aeròbic amb treball de tonificació?
- La natació és una disciplina molt eficient per cremar greixos, ja que el consum energètic és més elevat que en la mateixa intensitat corrent o pedalant?
- Fent exercici cada dia t’ajudarà a tenir un metabolisme més actiu, i per tant cremaràs greixos de forma inconscient?

Al teu Complex Esporrtiu hi trobaràs diferents activitats i els millors professionals que t’assessoraran per assolir els teus objectius. I recorda la constància i l’esforç seran els teus millors aliats per arribartant lluny com vulguis arribar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada