dimarts, 17 de gener del 2012

"12 MESOS, 365 RAONS"


Acabem de començar un nou any, un nou cicle, una nova etapa plena de bons propòsits i intencions. I és que l’inici d’un nou any, ens serveix d’excusa per a fixar-nos nous objectius personals, i la majoria d’aquests propòsits estan relacionats directament amb la salut: aquest any aniré més sovint al gimnàs, aquest any nedaré més, correré més ràpid, saltaré més lluny, perdré aquest quilet que em sobra... 

Amb la intenció que els bons propòsits d’any nou no es quedin només en propòsits hem creat el projecte “12 mesos, 365 raons” per donar-te a conèixer tot allò que segur que sempre t’has preguntat sobre l’activitat física i l’esport, i no has trobat resposta. 

Dedicarem cada mes del 2012, a difondre aspectes relacionats amb l’activitat física com la hidratació, la prevenció de lesions, l’alimentació saludable, els millors secrets per millorar el teu entrenament... i és per aixó que aquest serà el teu lloc de referència a la xarxa.

A més a més del bloc ens podràs seguir a través de twitter, amb el hàshtag #365raons.

Estigues atent, perquè  no volem que aquest 2012 et faltin raons per gaudir d’una millor salut. Durant els propers 12 mesos et volem donar #365raons per fer-te crèixer com a esportista i sobretot com a persona.


Benvingut, benviguda a l'univers de les raons per fer salut!

Perquè tu tries fer salut i nosaltres t’ajudem a aconseguir-ho!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada